Opleiding Energetisch Coaching (diepgaand energetisch werken vanuit 5 dimensies)


AANMELDEN

"Ik heb de opleiding ‘mentale coaching’ en ‘energetische coaching’ als zeer interessant ervaren doordat ze zowel praktisch benaderd wordt als theoretisch onderbouwd. De interactieve en persoonlijke benadering heeft ervoor gezorgd dat ik bepaalde thema’s verder heb kunnen uitdiepen en ik als persoon en coach verder ben kunnen groeien. Dankjewel Theo.”
Linda Gelders
Linda GeldersConsultant Coach - Inspirence
In de lessen van de 5 dimensies werd ik me bewust hoe energie werkt in mezelf en anderen, ook de no-touchenergie. Het is heel boeiend en verrassend deze energie te voelen stromen. De cursus liet me ervaren hoe bij mijn eigen kern te blijven en toch aanvoelen wat er bij de ander gebeurt zonder overspoeld te worden door de energie van de ander. Het gaf me een beeld van hoe we situaties kunnen bekijken vanuit verschillende invalshoeken. Dit geeft een andere en bredere kijk op ervaringen, gedragingen, gevoelens, beperkingen, percepties, standpunten… Caroline Wevers
Caroline Wevers
Caroline WeversZelfstandig podologe

Omschrijving

In deze opleiding leer je niet alleen hoe je zelf beter met je eigen energie en die van je omgeving kunt omgaan, maar ook hoe je dat aan anderen kan leren en hoe je hen daarbij kunt begeleiden of coachen.
Je leert alles over energie: energierichtingen, soorten energie, klanken energie, no touch energie, diepgaande energetische massage, energetische ziektebeelden, enz…
Maar je leert vooral veilig met deze energieën om te gaan om te vermijden dat je schade zou ondervinden door negatieve energie.
Dit is een hands-on opleiding die vanuit een goede theoretische onderbouw heel veel ruimte biedt voor oefenen, beleven en ervaren.
De training staat onder leiding van Theo De Gelaen, grootmeester in Qi Gong en energetische werken, met meer dan 35 jaar ervaring en maakt gebruik van zowel Oosterse als Westerse kennis en wetenschap

Situering

 • Ben je gevoelig voor energie?
 • Heb je het gevoelen dat je gemakkelijk energetisch ‘contact’ maakt met iemand?
 • Ben je hoog sensitief?
 • Word je al eens overrompeld door energie van anderen?
 • Wil je graag je eigen energie en kracht veilig leren aanwenden om anderen te helpen?
 • Wil je graag meer leren over wat energie is en doet?
 • Wil je voortdurend beter in je "eigen kracht" staan?

Dan is deze opleiding iets voor jou.

 

Te verwachten competenties

De deelnemers leren in de eerste plaats goed met hun eigen energie om te gaan en die energie juist te beheren en te beheersen. Ze zijn in staat om op een veilige manier energetisch met anderen in verbinding te treden en die verbinding ook te verbreken. Verder zijn ze in staat anderen te adviseren en te helpen bij het tot stand brengen van een beter energie evenwicht en - management. Daarbij hebben ze de beschikking over verschillende oefeningen en inzichten evenals doeltreffende energetische massagetechnieken.

Aanpak

 • De opleiding verloopt volgens de 5 dimensionale aanpak in opleiding. Dat wil zeggen dat de docent de materie benadert vanuit het standpunt en de perceptie van de cursisten en zich aan hen aanpast (en niet omgekeerd).
 • Er is veel aandacht en ruimte voor persoonlijke cases, vragen en beleving
 • Wat je leert, pas je ook direct toe op jezelf en anderen
 • Je leert verschillende oefeningen en principes uit het Qi Gong
 • Je krijgt toegang tot het online leerplatform met vele praktische oefeningen
 • Je krijgt een stevige theoretische onderbouw

 

 

 

 

 

Tags: medische qigong, energie, Kiatsu, Theo De Gelaen, 5 dimensies, no touch, no touch energie, magnetisme, handoplegging, Reiki, klanken, healing