Volledige opleiding Holistic Personal Coach


AANMELDEN

Via deze opleiding kan iemand zich bekwamen in het leren coachen van anderen op holistische wijze.

De opleiding bestaat uit drie onderdelen:

 • Press 1
  I’m the master of my fate, I’m the captain of my soul…. Gedachten zijn krachten. Het doel van de mental coach is mensen begeleiden in het vinden en ontwikkelen van hun mentale kracht en deze aan te wenden bij het realiseren van hun doelen. Deze opleiding verloopt via dag- of avondcursussen.

  Lees meer

 • Press 2
  Mens sana in corpore sano… Ons lichaam is ons voertuig en we bereiken weinig als dat niet mee wil. Daarom zal de lichamelijke coach mensen helpen een gezond lichaam te vinden en te behouden door ondermeer te letten op een goede houding, de juiste manier van ademen en bewegen. Maar ook door oefeningen aan te leren om doorbloeding te bevorderen via het opheffen van blokkades. Deze opleiding gebeurt via het aanleren van de principes uit ondermeer het Qi Gong (Chinese beweging- en gezondheidsleer). Dit gebeurt door praktijklessen en theoretische workshops op zaterdag.

  Lees meer

 • Press 3
  Alles is energie en voor alles wat we willen doen of realiseren hebben we energie nodig. Dankzij een goed energie management slagen we erin om zoveel mogelijk resultaat te bereiken met zo weinig mogelijk energie verbruik. De energetisch coach adviseert daarin en leert ook hoe veilig met energie om te gaan, ondermeer in connectie met andere mensen. Deze opleiding gebeurt middels 10 zondag gespreid over 1 jaar.

  Lees meer

Kostprijs:

Wie al de modules afzonderlijk volgt, betaalt in totaal 2375,- euro
Maar wie direct intekent voor de volledige opleiding, betaalt slechts 2125,- € en bespaart 250,- euro - (het is dan wel mogelijk om de cursussen zelf over meerdere jaren te spreiden).
Wanneer een koppel gezamenlijk deelneemt, geldt het principes dat de 2e aan de helft van de prijs deelneemt. Hierdoor is de totaalprijs voor een koppel slechts 3150,- €.

 

 

 

Tags: Theo De Gelaen, coaching, coach, holistic